Om bloggen

Ett av de mest populära semesterdestinationerna i Europa är Spanien. Många svenskar reser dit varje år för att få en avkopplande ledighet i det exotiska klimatet och kunna ligga flera timmar på stranden och kunna ha möjligheten att ta ett dopp i havet.

Utöver att det är ett väldigt populärt ställe att resa till är det även en dröm för många svenskar att etablera sig där och skapa ett nytt liv. För att göra detta kan det vara bra att veta en del om landet och framförallt lära känna språket och kulturen. Det är även just varför denna blogg finns det.

Denna blogg riktar sig till dig som har intresset för att lära dig mer om hur livet i Spanien fungerar och ser ut. Vad man bör bekanta sig med om man bestämt sig för att påbörja ett nytt liv där, hur man går tillväga för att lära sig det spanska språket och viktiga traditioner. Spanien är ett väldigt vacker land med ett rikt kulturarv som man gärna vill ta del av när man besöker landet eller om man bestämmer sig för att bosätta sig där.

Det är aldrig kul att komma till ett land som man absolut inte vet något om, man vill ju inte verka oförskämd eller ointresserad så en bra början är att lära sig grunderna i språket. Trots att man kan känna att det är svårt att lära sig spanska så finns det flera olika sätt att träna på det, många av dessa förslag tar vi upp här på bloggen, se dig omkring och våga ta steget till att leva i ett av Europas bästa länder – Spanien!